Forgóka sétálója

Mi ez?

Forgóka sétálója Závod Községben a Dunántúli dombság szívében Tolna Megye Dél- Nyugati részében a Völgységbe található.

Forgóka 10 megállós meseösvény, melyet azért készítettünk, hogy a kirándulás és mese hallgatás mellett megismerd településünkön a gondosan helyreállított egységes utcaképeket és a körülvevő természeti tájat, amely felidézi a múlt hangulatát és egy olyan világba varázsol el minket ahol minden egyes szegletben ott van az élet. Egy olyan élet, amely egybesimul a természettel. aminek ép oly fontos része a munka mint az öröm, az ünneplés vagy akár a jól megérdemelt pihenés. Ez az amire vágyik az ember a rohanó mindennapokban, ha nem is igazán él de legbelül vágyik.

Célunk az értékek és hagyományok megőrzése, számbavétele és megismertetése a jövő nemzedékével.

Pihenj meg a szusszanóknál, töltsd újra ezt az oldalt és olvasd el/hallgasd meg a ponthoz tartozó mesét. Ehhez hasonló táblák jelölik a szusszanókat:

A szusszanókhoz tartozó mesét a Mesét kérek! gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden meseponton találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Játékszabály

Forgóka (illem)szabályai

Forgóka sétálóját bárki ingyenesen használhatja.

Környezet

Óvd a környezetet, ne tépd le a virágokat! A szemetedet kérlek vidd magaddal vagy tedd valamelyik kukába:

Táblák

A táblákat a önálló állványon találjátok jól látható helyen. Ha hiányzik egy tábla vagy esetleg más hibát vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd nekünk a vaeezavod@gmail.com e-mail címen és igyekszünk gyorsan javítani.

Technikai dolgok

A telefonodon legyen bekapcsolva a mobilnet. A szusszanókhoz tartozó mesét a "Kérem a mesét!" gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanón találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Offline változat

Ha a QR kód leolvasással gondjaid lennének, megtalálod a meséket, ha beírod telefonod böngészőjébe a https://forgoka.setaloja.hu címet. Ha inkább teljesen offline megoldást választanál, a mesék nyomtatott változatát kölcsönkérheted a Könyvtárban nyitvatartási időben.

Ajálott felszerelés

Legyen a lábadon kényelmes cipő, hozd magaddal a jó kedvedet és egy telefont feltöltött akkumlátorral.

Babakocsi/kerékpár

Forgóka sétálójának nagy részét bármilyen eszközzel látogathatjátok. Kerekesszékkel, autóval nem járható a Kálvária szusszanó csak gyalogosan lehet megtenni.

Kutya/egyéb állat

Hozhatsz magaddal bármilyen állatot, de kérjük, mindig tartsd őket pórázon, és takaríts fel utánuk.

Dohányzás

Kérjük, mutass jó példát és a gyerekek előtt ne gyújts rá. Ha mégis megtennéd, kérjük, hogy a csikket vidd magaddal vagy gondosan eloltva helyezd a szeméttárolókba.

Kövess minket:

Forgóka sétálóját készítették: Diósdiak Diósdért egyesület, Luzsi Margó, Mónika, Áron, Forray család
Impresszum
Diósdiak Diósdért